Ημέρα της Ευρώπης 2024

Μια γιορτή για την Ευρώπη και τη Δημοκρατία

Οι Εθνικές Μονάδες ΙΚΥ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ του προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα γιορτάζουν και φέτος την Ημέρα της Ευρώπης που είναι αφιερωμένη στη Δημοκρατία, συμμετέχοντας στη δια ζώσης εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Πού και πότε πραγματοποιείται

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρες 12:30 – 18:30 στον μαγευτικό κήπο του Anassa City Events.

Περιεχόμενο εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο Εθνικές Μονάδες, όπως και άλλοι φορείς, θα διαθέτουν δικό τους περίπτερο ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες κινητικότητας που προσφέρουν τα προγράμματα Erasmus+ και European Solidarity Corps. Την προγραμματική περίοδο 2021-2027, τα δύο αυτά Προγράμματα φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους, στο πλαίσιο της Βασικής Προτεραιότητας «Ένταξη και την Πολυμορφία».

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, Μαργαρίτη Σχοινά, καθώς και εργαστήρια, παιχνίδια, συζητήσεις με μουσική από τον PRIDE FM και την ομάδα κρουστών Bugarabu!

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο