Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus + για τους τομείς Νεολαία και Αθλητισμός

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ υπεύθυνη για την υλοποίηση των προγραμμάτων Erasmus+ για τους τομείς Νεολαία και Αθλητισμός, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και το δίκτυο Eurodesk διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν χρήσιμες συμβουλές και τελευταίες λεπτομέρειες πριν την υποβολή της αίτησής σας για το Round 1 του έτους 2024.

Σε ποιον απευθύνεται

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλει αίτηση για το Round 1 του έτους 2024 για το πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς Νεολαία και Αθλητισμός.

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά την Τρίτη 13.02.2024 και ώρες 10:00-12:00.

Τι περιλαμβάνει

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν βασικά σημεία για τις δράσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα αναφορικά με την υποβολή αίτησης Round 1 του έτους 2024. Συγκεκριμένα, στελέχη της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα παρουσιάσουν τα εξής:

Για το πρόγραμμα Erasmus+ για τους τομείς Νεολαία και Αθλητισμός:

Βασική Δράση 1

Βασική Δράση 2

Στρατηγική για την Ένταξη και την Πολυμορφία

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει μια ενότητα με ερωτοαπαντήσεις.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στην ενημερωτική εκδήλωση, αρκεί να συμπληρώσετε τη έως τις 09.02.2024 και στη συνέχεια θα σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή σας μέσω email. Θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο