Διεξαγωγή workshops στο πλαίσιο του Erasmus+ / Νεολαία & Αθλητισμός

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ αρμόδια για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ / Νεολαία και Αθλητισμός διοργανώνει workshops με θέμα τη Βασική Δράση 1 και συγκεκριμένα τις «Ανταλλαγές Νέων».

Στόχος διεξαγωγής των workshops

Τα συγκεκριμένα workshops διοργανώνονται με σκοπό οι νέοι να γνωρίσουν καλύτερα τη δράση «Ανταλλαγές Νέων» και να ξεκινήσουν να διοργανώνουν το δικά τους σχέδια κινητικότητας. Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τις «Ανταλλαγές Νέων» στο πλαίσιο του Erasmus+ / Νεολαία, μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό του Προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια του workshop θα μιλήσουμε και για το πιστοποιητικό Youthpass και για τα οφέλη απόκτησής του.

Στο τέλος του κάθε workshop, θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες.

Γιατί να συμμετέχετε στα workshops:

Πότε και Πού πραγματοποιούνται

Τα workshops πραγματοποιούνται σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο πραγματοποιείται στις 23 Νοεμβρίου 2023 και στο Ρέθυμνο πραγματοποιείται στις 24 Νοεμβρίου 2023.

Ώρες διεξαγωγής: 11:00 π.μ.-15:00 μ.μ.

Πώς λαμβάνετε μέρος στα workshops

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες φόρμες συμμετοχής έως τις 17 Νοεμβρίου 2023. Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για τα δύο workshops.

Φόρμα συμμετοχής για Ηράκλειο

Φόρμα συμμετοχής για Ρέθυμνο

Τα workshops θα συντονίζει η εκπαιδεύτρια κα. Μαρία Ζυγομάνη.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να μιλήσουμε για τις ευκαιρίες κινητικότητας που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ / Νεολαία και Αθλητισμός!

Μετάβαση στο περιεχόμενο