Κινητικότητα: μονοπάτι καριέρας και εξέλιξης, μια εκδήλωση από το Erasmus Student Network Greece

Το Erasmus Student Network Greece διοργανώνει διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Κινητικότητα: μονοπάτι καριέρας και εξέλιξης» που στοχεύει στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου σχετικά με τα οφέλη της κινητικότητας στη μετέπειτα εξέλιξη και πορεία του ατόμου και ειδικότερα στον τομέα της απασχολησιμότητας. Αφορμή για αυτή την εκδήλωση αποτελεί ο εορτασμός του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας με την προώθηση των ευκαιριών κινητικότητας στην Ευρώπη ως μονοπάτι ανέλιξης του ατόμου.
Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ μαζί με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων συμμετέχουν στις δράσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στον χώρο του Impact Hub Athens -Καραϊσκάκη 28, 105 54, Αθήνα-.

Δράσεις Σαββάτου, 18 Ιουνίου 2022:

Εθνικός Δομημένος Διάλογος με θέμα «Η συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής και πώς μπορεί να ενισχύσει την απασχολησιμότητά μας». Στον Δομημένο Διάλογο θα μιλήσει η Συντονίστρια της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού, Αναστασία Φιλίνη, και θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες που προσφέρουν στους νέους τα προγράμματα Erasmus+ / Youth, European Solidarity Corps και το δίκτυο Eurodesk. Για να λάβετε μέρος στον Δομημένο Διάλογο δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Mobility Fair, μια έκθεση κινητικότητας όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν πληροφορίες για το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων γύρω από την κινητικότητα των νέων στις ευρωπαϊκές χώρες. Οι ώρες προσέλευσης στην έκθεση κινητικότητας είναι 10:00-18:30.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο