Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση Βασική Δράση 2

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ για το πρόγραμμα Erasmus+ / Youth διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τη Βασική Δράση 2. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της περιόδου υποβολής αιτήσεων 2022 για το Erasmus+ 2021-2027.

 Σε ποιον απευθύνεται

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ενδιαφερομένους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για τη Βασική Δράση 2 στον τομέα της Νεολαίας.

 Πότε πραγματοποιείται

Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά την Τετάρτη 09.03 και ώρα 11:00-12:30.

 Τι περιλαμβάνει

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν βασικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη Βασική Δράση 2 και πώς μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτή. Επίσης, θα μιλήσει για την εμπειρία του εκπρόσωπος οργανισμού που έχει υλοποιήσει σχέδιο στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2. Θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε μαζί του και θα απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις σας από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού.

 Πώς πραγματοποιείται

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM. Σας στέλνουμε link και Meeting ID για τη συνάντηση, και συνδέεστε με το ονοματεπώνυμό σας. Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει τις πλατφόρμες στον υπολογιστή σας, τότε κάνετε την εγκατάστασή τους μόνο την πρώτη φορά που τις χρησιμοποιείτε.

Εναλλακτικά, ανοίγετε το πρόγραμμα ZOOM σε νέα καρτέλα ή παράθυρο της μηχανής αναζήτησης που χρησιμοποιείτε. Επιλέγετε Join a meeting και συμπληρώνετε το Meeting ID που σας έχουμε στείλει.

 Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στην ενημερωτική εκδήλωση, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Συμπληρώνετε έως την Παρασκευή 04.03 τα στοιχεία που σας ζητάμε, και σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή σας με email.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο