Η Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα Προσκλήσεις Υποβολής Αιτήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το 2022, μετά την έγκριση του ετήσιου προγράμματος εργασίας για το 2022. Με αυξημένο προϋπολογισμό ύψους σχεδόν 3,9 δισ. ευρώ για το επόμενο έτος, το Erasmus+ θα συνεχίσει να παρέχει ευκαιρίες για περιόδους σπουδών στο εξωτερικό, περιόδους πρακτικής άσκησης, μαθητείας και ανταλλαγές προσωπικού και έργα διασυνοριακής συνεργασίας σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού.

Το 2022 θα σηματοδοτήσει την 35η επέτειο του Προγράμματος, και θα γιορτάσουμε το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας. Το Erasmus είναι μια αξέχαστη εμπειρία εδώ και πολλά χρόνια. Ας γίνει ακόμα πιο αξέχαστη το 2022!

Το Πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τους νέους και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή τους στον δημοκρατικό βίο, συμβάλλοντας σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022, το οποίο ανακοινώθηκε κατά την ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης τον Σεπτέμβριο του 2021.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο