Θέλεις να συμμετάσχεις και εσύ στον αγώνα Greece Race for the Cure με την ομάδα της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού των Προγραμμάτων της Ε.Ε. «Erasmus+/Youth» και «Eυρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης» και του «Δικτύου Eurodesk»;

To Greece Race for the Cure® είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, ο αγώνας πραγματοποιείται διαδικτυακά.
Μέσα στο τριήμερο 1-2 & 3.10.2021, τρέξτε, περπατήστε ή αφιερώστε όποια δραστηριότητα θέλετε στον αγώνα Race for the Cure®, όπου θέλετε.
Με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθητοποίηση η Εθνική Μονάδα Συντονισμού των Προγραμμάτων της Ε.Ε. «Erasmus+/Youth» και «Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης» και του «Δικτύου Eurodesk» συμμετέχει στον αγώνα.

Στην ομάδα μας θα εγγραφούν οι 20 πρώτοι-ες που θα αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση eurodesk@inedivim.gr., με τα ζητούμενα στην ανακοίνωσή μας στοιχεία τους έως τις 27/09/2021 και ώρα 00:00 τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα ενημερωθούν στις 28/09/2021 μέσω email.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε εδώ!:
Δείτε την ομάδα μας εδώ!

Διευκρινίζεται ότι η συνδρομή συμμετοχής θα καλυφθεί από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Erasmus+ / Youth και του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του «Δικτύου Eurodesk» και όχι από τους-ις συμμετέχοντες-ουσες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νέοι-ες 13-30 ετών.
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το μπλουζάκι τους είτε από τα γραφεία της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού κατόπιν συνεννόησης (Αχαρνών 417 και Κοκκινακη, TK. 11143, Αθήνα), είτε θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνση που θα δηλώσουν στο email.
Για διευκρινίσεις μπορείς να καλέσεις στο 213 13 14 464 (Καλλιόπη Δάλλα).
Αναμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας!

Απαραίτητα στοιχεία:
Για να μπορέσεις να συμμετάσχεις στην ομάδα μας θα χρειαστεί να μας στείλεις εγγράφως τα εξής στοιχεία:
• Επώνυμο: (με ελληνικούς χαρακτήρες)
• Όνομα: (με ελληνικούς χαρακτήρες)
• Ημερομηνία γέννησης: (Ημέρα/Μήνας/Έτος)
• Μέγεθος t-shirt: (XS / S / M / L / XL )
• Κινητό:
• Ε-mail:
• Διεύθυνση (εφόσον θέλεις να σου αποσταλεί ταχυδρομικά το μπλουζάκι)
Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχή εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο