Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία ανακοινώνει την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο Star of Europe, φορέας για τη δραστηριότητα είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Ισπανίας. Πραγματοποιείται 12.04-17.04.2021 διαδικτυακά και κάνετε έως 21.03 την αίτηση για τη συμμετοχή σας.

Σε ποιον απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται με και για νέους επαγγελματικά ή εθελοντικά. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε youth worker, youth leader και group leader. Επίσης, απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους στο πρόγραμμα που επιθυμούν να υλοποιήσουν σχέδια ανταλλαγής νέων και σε εκείνους που έχουν ήδη υλοποιήσει κάποιο σχέδιο ανταλλαγής νέων, αλλά δεν είχαν εντάξει νέους στη διαδικασία προετοιμασίας του σχεδίου.

Με την παρακολούθηση του online σεμιναρίου θα μάθετε πώς να υποστηρίζετε τους νέους να αναπτύσσουν και να τρέχουν τα δικά τους σχέδια στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Νεολαία σε Δράση.

Ποιοι είναι οι στόχοι του

Στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online με την πλατφόρμα ZOOM 12-17 Απριλίου 2021. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο Star of Europe, ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 21.03 στο Star of Europe – Online του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο tcaseminars@inedivim.gr ή το 213 13 14 460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο