Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ / Youth διοργανώνει το εκπαιδευτικό online σεμινάριο BiTriMulti (BTM). Το σεμινάριο πραγματοποιείται 10.05-21.05.21 και έως 19.03 κάνετε την αίτηση για τη συμμετοχή σας.

Σε ποιον απευθύνεται

Το BiTriMulti (BTM) απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται με ή για τους νέους. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε επαγγελματίες youth worker και σε εκείνους που εργάζονται ως youth worker εθελοντικά.

Προσφέρει διεθνή μαθησιακή εμπειρία για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ποιοτικών έργων ανταλλαγής νέων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Νεολαία σε Δράση.

Ποιοι είναι οι στόχοι του

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+ Νεολαία σε Δράση και να γνωρίσουν τις ανταλλαγές και την ευκαιρία που αυτές αντιπροσωπεύουν στην ενίσχυση της ενεργούς ευρωπαϊκής συμμετοχής των νέων, ειδικά, όχι όμως αποκλειστικά, για τους νεοεισερχόμενους στο πρόγραμμα.

Επιμέρους στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online με την εφαρμογή ZOOM και HOP 10-21 Μαΐου 2021. Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα σταλεί στους συμμετέχοντες κάποιο εκπαιδευτικό υλικό που θα αξιοποιήσουν στη διάρκεια των διαδικτυακών συναντήσεων. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο BiTriMulti (BTM), ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 19.03 στο BiTriMulti (BTM) – Online Training Course for newcomers in youth exchanges του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο tcaseminars@inedivim.gr ή το 213 13 14 460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο