Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία ανακοινώνει την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο TYE – Tools for Youth Exchanges. Φορέας για τη δραστηριότητα είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Κύπρου. Το σεμινάριο πραγματοποιείται 23.02-15.03 διαδικτυακά.

Σε ποιον απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για όσους εργάζονται για τους νέους εθελοντικά και επαγγελματικά, συνεργάζονται μαζί τους και έχουν άμεση επαφή με νέους που έχουν ήδη εμπλακεί ή θέλουν να συμμετάσχουν σε μια διεθνή ανταλλαγή νέων.

Ποιος είναι ο στόχος του

Ο γενικός στόχος του σεμιναρίου TYE – Tools for Youth Exchanges είναι οι youth leaders και οι youth workers να εξερευνήσουν, να μοιραστούν και να προσαρμόσουν εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προγραμμάτων ανταλλαγής νέων.

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online με την πλατφόρμα Zoom και HOP, από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2021. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος, ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 28.01 στο TYE – Tools for Youth Exchanges, του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2131314460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο