Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία ανακοινώνει την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο InnoCamp – develop your digital youth work services. Φορέας για τη δραστηριότητα είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Σλοβενίας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται 18-20.01 διαδικτυακά.

Σε ποιον απευθύνεται

Για να πάρετε μέρος κάποιος στο InnoCamp – develop your digital youth work services πρέπει να:

Ποιος είναι ο στόχος του

Στόχος του εκπαιδευτικό σεμιναρίου είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη ψηφιακού έργου για τη νεολαία στην Ευρώπη, με το να προσφέρει βοήθεια και να ενθαρρύνει τις οργανώσεις νεολαίας να καινοτομούν στις υπηρεσίες τους για τη νεολαία και να προσθέσουν ψηφιακή διάσταση σε αυτές. Το InnoCamp βασίζεται στο πακέτο εργαλείων Innobox που αναπτύχθηκε από τη Verke και παρέχει δομημένη προσέγγιση και υποστήριξη για ανάπτυξη δράσεων και τη δημιουργία κάτι νέου.

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online με την πλατφόρμα Zoom, από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου 2020. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος, ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 07.12 στο InnoCamp – develop your digital youth work services του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2131314460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο