Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία ανακοινώνει την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο Key to Inclusion, φορέας για τη δραστηριότητα είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Σουηδίας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται διαδικτυακά 18.01-21.01.

Σε ποιον απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οργανισμούς που εργάζονται για την ένταξη γενικότερα ή για την ένταξη των νέων με λιγότερες ευκαιρίες, και θέλουν να διερευνήσουν πώς να αξιοποιούν τον εθελοντισμό ως εργαλείο στην εργασία τους. Οι οργανισμοί αυτοί καλό είναι να έχουν εμπειρία πάνω στο Quality Label ή / και στα σχέδια εθελοντισμού στο πλαίσιο του Erasmus + και / ή του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, και θέλουν να εξετάσουν πώς τα προγράμματα εθελοντισμού μπορούν να υποστηρίξουν την ένταξη.

Ποιος είναι ο στόχος του

Στόχος του σεμιναρίου είναι να:

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online, από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 21 Ιανουαρίου 2020. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος, ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 29.11 στο Key to Inclusion του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2131314460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο