Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ / Youth διοργανώνει το εκπαιδευτικό online σεμινάριο BiTriMulti (BTM). Το σεμινάριο πραγματοποιείται 30 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2020.

Σε ποιον απευθύνεται

Το BiTriMulti (BTM) απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται με ή για τους νέους. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε επαγγελματίες youth worker και σε εκείνους που εργάζονται ως youth worker εθελοντικά.

Προσφέρει διεθνή μαθησιακή εμπειρία για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ποιοτικών έργων ανταλλαγής νέων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Νεολαία σε Δράση.

Ποιος είναι ο στόχος του

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+ Νεολαία σε Δράση και να γνωρίσουν τις ανταλλαγές και την ευκαιρία που αυτές αντιπροσωπεύουν στην ενίσχυση της ενεργού ευρωπαϊκής συμμετοχής των νέων, ειδικά, όχι όμως αποκλειστικά, για τους νεοεισερχόμενους στο πρόγραμμα.

Επίσης, στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online με την πλατφόρμα ZOOM, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο BiTriMulti (BTM), ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 05.11 στο BiTriMulti (BTM) – Online Training Course for newcomers in youth exchanges του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2131314460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο