Η κρίση που δημιούργησε η εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 επηρέασε τη λειτουργία δομών και φορέων, και τις δραστηριότητες των συμμετεχόντων στα σχέδια. Συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για οποιοδήποτε σχετικό θέμα και υποστηρίζουμε τις δραστηριότητές σας.

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία COVID-19 έως και σήμερα θεωρούμε ότι πρωταρχικό ρόλο έχει η ασφάλειά σας. Στόχος μας, με τις ενέργειές μας, ήταν και παραμένει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους ανθρώπους στο στενό περιβάλλον μας και εσάς.

Συμμορφωνόμαστε στις οδηγίες και τις κατευθύνσεις των αρμόδιων αρχών, και σας συνιστούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των επίσημων φορέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την προστασία σας:

Πώς σας βοηθάμε

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων μερικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, ενεργοποιήσαμε τον λογαριασμό email της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού και απαντήσαμε σε κάθε ερώτημα.

Κάθε μέλος, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του, απάντησε σε ερωτήσεις και προσπάθησε να μεταφέρει κάθε πληροφορία που παίρναμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εάν έχετε κάποιον προβληματισμό ή απορία, επικοινωνήστε με τον χειριστή που έχει αναλάβει το σχέδιό σας. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα σχετικά με την επιθυμία σας να πάρετε μέρος στα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο erasmusplus-youth@inedivim.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για:

Μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Οι εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας είναι ραγδαίες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συχνά προχωράει σε ανακοινώσεις σχετικά με τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία σε φορείς, δικαιούχους, συμμετέχοντες και εθελοντές των προγραμμάτων Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps.

Για την ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας:

Τι μπορείτε να κάνετε online

Ακολουθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό που εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, εν μέρει και εξαιτίας της πανδημίας, και σας:

Τις ώρες που δεν δουλεύετε, μπορείτε να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας με:

Μετάβαση στο περιεχόμενο