Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ / Youth διοργανώνει το εκπαιδευτικό online σεμινάριο Eye Liner in Greece. Το σεμινάριο πραγματοποιείται 30 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2020.

Σε ποιον απευθύνεται

Το Eye Liner απευθύνεται σε νέους και άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ενήλικους αρχηγούς ομάδων νέων (youth leaders) που θα έχουν μαζί τους 1 ή 2 νέους, ηλικίας 13-18 ετών, από τον οργανισμό τους.

Προσφέρει διεθνή μαθησιακή εμπειρία για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ποιοτικών έργων ανταλλαγής νέων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Νεολαία σε Δράση.

Ποιος είναι ο στόχος του

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+ Νεολαία σε Δράση και να γνωρίσουν τις ανταλλαγές και την ευκαιρία που αυτές αντιπροσωπεύουν στην ενίσχυση της ενεργού ευρωπαϊκής συμμετοχής των νέων, ειδικά, όχι όμως αποκλειστικά, για τους νεοεισερχόμενους στο πρόγραμμα.

Επίσης, στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται online με την πλατφόρμα Zoom, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου 2020. Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο Eye Liner, ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 22.10 στο Eye Liner του SALTO.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2131314460 και την κ. Κωνσταντίνα Άις.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο