Από το 2014 έως σήμερα πολλοί νέοι από την Ελλάδα πήραν μέρος σε σχέδια των προγραμμάτων Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps, και σε σεμινάρια TCA και NET σε όλη την Ευρώπη. Εάν είστε ένας από αυτούς, θέλουμε να ακούσουμε την ιστορία σας και να δούμε το πρόσωπο πίσω από την ιστορία με 1 selfie σας.

Τι είναι η ενέργεια Οι νέοι του Erasmus+ / Youth

Η ενέργεια αφορά εσάς και την εμπειρία σας στο Erasmus+ / Youth και το European Solidarity Corps. Θέλουμε να γνωρίσουμε εσάς που πήρατε μέρος στα προγράμματα, να καταγράψουμε την εμπειρία και ιστορία σας, και να προβάλουμε τη μετασχηματιστική δύναμη των προγραμμάτων.

Μοιραστείτε την ιστορία σας μαζί μας και αναφέρετε τον αντίκτυπο που είχε η συμμετοχή σας σε εσάς, τον φορέα και την τοπική κοινωνία σας. Ίσως, σας βοήθησε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και νέες δεξιότητες, να εξερευνήσετε βέλτιστες πρακτικές και να αλλάξετε τη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αποτελέσετε πηγή έμπνευσης για νέους που δεν είναι στον άμεσο κύκλο σας.

Ποιοι μπορείτε να πάρετε μέρος

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στην ενέργεια είναι να έχετε συμμετοχή τουλάχιστον σε ένα εγκεκριμένο σχέδιο των προγραμμάτων Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps, και σε σεμινάριο TCA και NET, από το 2014 έως σήμερα.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να πάρετε μέρος έως 30.06, εφόσον είστε:

 

Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος

Μας στέλνετε τη selfie σας και ένα κείμενο 150 χαρακτήρων που περιγράφετε την εμπειρία σας στο erasmusplus-youth@inedivim.gr.

Εάν στη φωτογραφία που μας στέλνετε, φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά άλλων προσώπων, πρέπει να ζητήσετε την άδειά τους.

Πώς αξιοποιούμε τις selfie σας

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού αξιοποιεί τις φωτογραφίες στις σελίδες των προγραμμάτων Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps σε Facebook και Instagram.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο