Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα Erasmus+ / Youth διοργανώνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο Eye Opener in Greece. Το σεμινάριο πραγματοποιείται 26-30 Οκτωβρίου 2020.

Σε ποιον απευθύνεται

Το Eye Opener απευθύνεται σε νέους και άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ενήλικους αρχηγούς ομάδων νέων (youth leaders) που θα έχουν μαζί τους 1 ή 2 νέους (youth workers), ηλικίας 15-18 ετών, από τον οργανισμό τους.

Προσφέρει διεθνή μαθησιακή εμπειρία για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ποιοτικών έργων ανταλλαγής νέων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Νεολαία σε Δράση.

Ποιος είναι ο στόχος του

Βασικός στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+ Νεολαία σε Δράση και να γνωρίσουν τις ανταλλαγές και την ευκαιρία που αυτές αντιπροσωπεύουν στην ενίσχυση της ενεργού ευρωπαϊκής συμμετοχής των νέων, ειδικά, όχι όμως αποκλειστικά, για τους νεοεισερχόμενους στο πρόγραμμα.

Επίσης στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

 

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το σεμινάριο πραγματοποιείται 26-30 Οκτωβρίου στα αγγλικά.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο Eye Opener, ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο και τη μεθοδολογία, και κάνετε την αίτησή σας έως 10.08 στο Eye Opener του SALTO.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται στο 100% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ / Youth της Ελλάδας και η μετακίνηση καλύπτεται στο 95% σε περίπτωση έγκρισης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2311214435 και την κ. Παναγιώτα Καραμέτου.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο