Το διαδικτυακό σεμινάριο φέρνει σε επαφή επαγγελματίες που εργάζονται με άνεργους νέους ή επαγγελματίες που εκπαιδεύονται και επιθυμούν να δημιουργήσουν σχέδια που περιλαμβάνουν άνεργους νέους, μέσω των προγραμμάτων Erasmus+ / Youth και EuropeanSolidarityCorps.

Σε ποιον απευθύνεται

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε youth workers και εκπαιδευτικούς που εργάζονται μεκαι για νέους με λιγότερες ευκαιρίες που είναι άνεργοι και σε όλους όσοι:

Ποιος είναι ο στόχος

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες τις αναγκαίες ικανότητες για να αναπτύξουν το δικό τους σχέδιο σχετικά με την ένταξη νέων ανθρώπων με λιγότερες ευκαιρίες στην κοινωνία μέσω των προγραμμάτων Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps.

Ποιοι είναι οι σκοποί

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ικανοί να:

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

Οι δραστηριότητες του σεμιναρίου θα γίνουν διαδικτυακά.

Κάποιες θα πραγματοποιηθούν σε ομάδα με όλους τους συμμετέχοντες και σε κάποιες άλλες οι συμμετέχοντες θα χωρίζονται σε μικρότερες ομάδες, ενώ θα υπάρχουν και ατομικές αποστολές.

Η κύρια ψηφιακή πλατφόρμα του σεμιναρίου θα είναι το ZOOM. Για να πάρετε μέρος, χρειάζεστε υπολογιστή, κάμερα, μικρόφωνο και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η επιλογή των συμμετεχόντων βασίζεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αίτησης.

Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Αναλυτικές πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο Erasmus+ and European Solidarity Corps Inclusion Lab.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως 10 Μαΐου 2020.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2131314450, Αλεξιάδης Απόστολος.

Email: netseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο