Εκπαιδευτικό σεμινάριο
11-15 Μαΐου 2020 | Λουμπλιάνα, Σλοβενία

Σε ενδιαφέρει η καινοτομία και η ψηφιοποίηση στο youth work; Θα ήθελες να ανακαλύψεις νέα εργαλεία για να καινοτομείς στις πρακτικές και τις μεθόδους εργασίας σου;

Ανάπτυξη ψηφιακού εργαλείου

Στόχος του εκπαιδευτικό σεμιναρίου είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη ψηφιακού έργου για τη νεολαία στην Ευρώπη, με το να προσφέρει βοήθεια και να ενθαρρύνει τις οργανώσεις νεολαίας να καινοτομούν στις υπηρεσίες τους για τη νεολαία και να προσθέσουν ψηφιακή διάσταση σε αυτές.

Το InnoCamp βασίζεται στο πακέτο εργαλείων Innobox που αναπτύχθηκε από τη Verke και παρέχει δομημένη προσέγγιση και υποστήριξη για ανάπτυξη δράσεων και τη δημιουργία κάτι νέου.

Η διαδικασία θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν νέες πρακτικές, προσεγγίσεις και υπηρεσίες για τη νεολαία και να διερευνήσουν τη δυνητική ψηφιακή τους διάσταση. Το Innobox toolkit μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα άτομο, από μια ομάδα ή ακόμα και από ολόκληρη την κοινότητα.

Το πιο σημαντικό θέμα είναι η επιθυμία να βελτιωθεί το youth work.

Περιεχόμενο του σεμιναρίου

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αναμένεται να:

Σε ποιους απευθύνεται

Για να πάρει μέρος κάποιος στο InnoCamp – develop your digital youth work services πρέπει να:

Το σεμινάριο θα υποστηριχθεί από μια ομάδα τεσσάρων έμπειρων εκπαιδευτών.

Προπαρασκευαστικές εργασίες και πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αναμένεται να κατανοήσουν τον τρόπο για να χρησιμοποιήσουν το εργαλείου Innobox στην εργασία τους με τους νέους ή και την ευρύτερη κοινότητα.

Για να το πετύχουν, πρέπει να εξοικειωθούν εκ των προτέρων με τη στρατηγική του οργανισμού τους και να έχουν υποστήριξη από την οργάνωσή τους για να αναδημιουργήσουν διαδικασία για την ανάπτυξη της καινοτομίας μέσα στην οργάνωσή τους μετά την επιστροφή τους και να εφαρμόσουν τη λύση.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στο InnoCamp – develop your digital youth work services του SALTO.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως 04 Μαρτίου 2020.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2131314435, Καραμέτου Παναγιώτα.

Email: tcaseminars@inedivim.gr

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο