Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “BiTriMulti (BTM) – Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges”
6-10 Νοεμβρίου 2018, Τουρκία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Τουρκίας, ανακοινώνουν ότι 6-10 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τουρκία, με τίτλο : “ BiTriMulti (BTM) – Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges ”.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου BiTriMulti είναι να προσφέρει μια διεθνή μαθησιακή εμπειρία για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους για τη δημιουργία ποιοτικών σχεδίων ανταλλαγής νέων, ιδίως για τους νεοεισερχομένους (newcomers) στον τομέα αυτό.
To BiTriMulti υποστηρίζει τους εθελοντές καθώς και τους εργαζόμενους με τη νεολαία (youth workers) που ασχολούνται άμεσα με τους νέους ώστε να αναπτύξουν την πρώτη διεθνή ανταλλαγή νέων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +: Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση.

Στόχοι του BTM:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε youth workers και youth leaders.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Τουρκίας στο 100%, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/bitrimulti-btm-multilateral-training-course-for-newcomers-in-youth-exchanges.7405/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr


Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο