Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: “TICTAC – Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action”,

3-9 Νοεμβρίου 2018 | Βουλγαρία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Βουλγαρίας ανακοινώνουν ότι 3-9 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Βουλγαρία, με τίτλο: “ TICTAC – Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action ””.

Το TICTAC είναι ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται (εθελοντικά ή επαγγελματικά) στον τομέα της νεολαίας (youth workers) και αρχηγούς ομάδων νέων που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη διεθνή συνεργασία για να ενισχύσουν τις τοπικές αναπτυξιακές τους στρατηγικές σύμφωνα με τους στόχους των οργανώσεών τους.

Το σεμινάριο TICTAC στοχεύει να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες στο σχεδιασμό ποιοτικών έργων και να γίνουν πρωτοπόροι του προγράμματος Erasmus +: Νεολαία σε Δράση.

Ο γενικός στόχος του TICTAC είναι να αναπτύξει τις ικανότητες των συμμετεχόντων για την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +: Νεολαία σε Δράση, ως μέτρα υποστήριξης στην μακροπρόθεσμη στρατηγική ενός οργανισμού.

Οι συγκεκριμένοι στόχοι του TICTAC είναι:

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Βουλγαρίας στο 100%, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/tictac-multilateral-training-course-to-support-quality-in-youth-worker-mobility-activities-under-erasmus-youth-in-action.7387/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 26 Αυγούστου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.


Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο