Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: “Level up! Training Course on Transnational Youth Initiatives”
11-15 Ιουνίου 2018, Konstancin-Jeziorna, Πολωνία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Πολωνίας, ανακοινώνουν ότι 11-15 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Πολωνία με τίτλο : Level up! Training Course on Transnational Youth Initiatives ”.

Πρόκειται για ένα διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο που προσφέρει σε όσους δραστηριοποιούνται σε θέματα νεολαίας τη δυνατότητα να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις για να εμπνεύσουν τους νέους και να τους υποστηρίξουν στην ανάπτυξη και εφαρμογή μιας Διακρατικής Πρωτοβουλίας Νέων σε συνεργασία με συναδέλφους άλλων χωρών.

Αν επιθυμείς να κάνεις κάτι περισσότερο από ανταλλαγή με ομάδες νέων, αυτό είναι ένα πρόγραμμα για εσένα. Στα πλαίσια της Διακρατικής Πρωτοβουλίας Νέων μπορείς να συνδυάσεις τοπικές δραστηριότητες με 2-3 κινητικότητες νέων και διεθνείς προπαρασκευαστικές συναντήσεις. Σκέψου το!

Στόχοι του σεμιναρίου:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε youth workers, σε άτομα που εργάζονται με νέους με λιγότερες ευκαιρίες, παιδαγωγούς, θεραπευτές και εκπαιδευτικούς που εκπροσωπούν έναν οργανισμό ή ένα ίδρυμα.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν στο 100% από την Εθνική Υπηρεσία της Πολωνίας, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/Youth.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/level-up-training-course-on-transnational-youth-initiatives.7283/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 30 Απριλίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο