Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: “ Results Plus: The sound of projects ”
18-23 Ιουνίου 2018, Βουκουρέστι, Ρουμανία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ρουμανίας, ανακοινώνουν ότι 18-23 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με τίτλο : “ Results Plus: The sound of projects”.

Για τέσσερις ημέρες θα μελετήσουμε μαζί DEORish και θα τα μεταφράσουμε μαζί σε απλή αγγλική γλώσσα. Διευκρίνιση: Τα DEORish είναι μια διάλεκτος της Erasmish (άλλη γλώσσα που θα χρειαζόταν λίγη μετάφραση εδώ και εκεί) που σημαίνει διάδοση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων. Ή με άλλα λόγια … πώς να δείξουμε στον κόσμο τη θαυμάσια δουλειά που κάνουμε μεταβάλλοντας τις ζωές και τις κοινότητες γύρω μας. Μία τη φορά, με τη βοήθεια της αποτελεσματικής μάθησης.

Το σεμινάριο «Sound of Projects» στοχεύει να συγχρονίσει εσάς και τα σχέδιά σας με τον κόσμο στον οποίο κάθε ένας παίζει με το δικό του όργανο δημιουργώντας μια συμφωνία συσχετίζοντας προσεκτικά τις δραστηριότητες του DEOR με την υλοποίηση ενός σχεδίου Erasmus + Στρατηγικής Συνεργασίας. Η παρτιτούρα αναφέρεται στη συγκεκριμένη ορολογία που σχετίζεται με το DEOR (διάδοση, εκμετάλλευση, προβολή, προώθηση, αποτελέσματα κλπ.) Ενώ τα βιολιά και τα τύμπανα είναι οι δραστηριότητες, τα αποτελέσματα, τα μέσα επικοινωνίας ή τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Αυτή η τετραήμερη εκδήλωση θα συγκεντρώσει 50 μουσικούς Erasmus + (υποψηφίους και δυνητικούς δικαιούχους από διάφορους τομείς – νεολαία, σχολική εκπαίδευση, ΕΕΚ, εκπαίδευση ενηλίκων, ανώτατη εκπαίδευση), προσφέροντας χώρο για δικτύωση και ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών στο πλαίσιο σχεδίων στρατηγικής συνεργασίας Erasmus +.
Προσκαλούμε στο σεμινάριο απασχολούμενους σε θέματα νεολαίας, αρχηγούς ομάδων νέων, υπεύθυνους σχεδίων, υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής για τη νεολαία, καθηγητές σχολείων ή πανεπιστημίων, εκπαιδευτικούς από θεσμούς και οργανισμούς που:

Η επαγγελματική εμπειρία και / ή υποχρεώσεις σχετικές με την επικοινωνία του σχεδίου είναι ένα πλεονέκτημα.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν στο 100% από την Εθνική Υπηρεσία της Ρουμανίας, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/Youth.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/results-plus-the-sound-of-projects.7193/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 29 Απριλίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο