Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “The plus of Erasmus plus: ideas matching and project management in the youth field (2nd edition)”
21-27 Μαΐου 2018, Oviedo, Asturias, Ισπανία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας ανακοινώνουν ότι 21-27 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Oviedo της Ισπανίας, με τίτλο : “ The plus of Erasmus plus: ideas matching and project management in the youth field (2nd edition)”.

Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως στόχο να προσφέρει μια πλήρη εικόνα των ευκαιριών που προσφέρονται από κάθε Βασική Δράση του Προγράμματος ERASMUS + στον τομέα της νεολαίας. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις, εργαλεία και κίνητρα που απαιτούνται για την υλοποίηση συγκεκριμένων ποιοτικών σχεδίων.

Το σεμινάριο αυτό έχει ως βασικό στόχο να παρέχει λεπτομερείς και εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει το Erasmus + στον τομέα της νεολαίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη φιλοσοφία, τη δομή και τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος εν γένει, καθώς και σε κάθε μία από τις Βασικές Δράσεις του (KA1, KA2 και KA3) και σχετικές επιμέρους δράσεις.

Πέραν της έλλειψης πληροφοριών, πολύ συχνά υπάρχουν δυσκολίες στην αντιστοίχιση συγκεκριμένων ιδεών και αναγκών με τις πραγματικές ευκαιρίες που παρέχει το πρόγραμμα. Επίσης, πολλές οργανώσεις και υποστηρικτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τη μακροπρόθεσμη διαδικασία σχεδιασμού, υποβολής αιτήσεων και διαχείρισης σχεδίων ποιότητας.

Το σεμινάριο «The plus of Erasmus plus: ideas matching and project management in the youth field (2nd edition)» απευθύνεται τόσο σε νέους ανθρώπους όσο και σε οργανισμούς που δεν έχουν εμπειρία στο Πρόγραμμα, καθώς και συντονιστές έργων και φορείς που αναζητούν κατάρτιση σε νέες δράσεις και υπο-δράσεις και επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα των εκπαιδευτικών τους σχεδίων στον τομέα Νεολαία.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας στο 100%, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/the-plus-of-erasmus-plus-ideas-matching-and-project-management-in-the-youth-field-2nd-edition.7152/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι την 1η Απριλίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

 

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο