Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: “Enterprise your daily life!”, 18-23 Μαΐου 2018, Κύπρος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Κύπρου, ανακοινώνουν ότι 18-23 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κύπρο, με τίτλο : “ Enterprise your daily life! ”.

Εάν εργάζεσαι με νέους και θέλεις να μάθεις πώς να τους στηρίξεις να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητές τους, τότε αυτό το σεμινάριο θα είναι πολύ χρήσιμο για εσένα.

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται με νέους, αρχηγούς ομάδων νέων ή δημόσιους υπαλλήλους που είναι ενεργοί σε οργανώσεις νεολαίας ή υπηρεσίες νέων και έχουν κίνητρα και ενδιαφέρον να διερευνήσουν την έννοια της επιχειρηματικότητας των νέων.

Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σε θέση να «πολλαπλασιάσουν» την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου στην πραγματικότητά τους.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν στο 100% από την Εθνική Υπηρεσία της Κύπρου, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/enterprise-your-daily-life.7103/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 11 Μαρτίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο