“Διεθνές Συμπόσιο για τις Προκλήσεις στην Απασχόληση Νέων”
26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2018 | Καισάρεια, Τουρκία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Τουρκίας ανακοινώνουν ότι 26 Φεβρουαρίου- 1 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία το 3ο “International Symposium on Youth Employment Challenges”

Αγαπητοί συνάδελφοι και εταίροι,

Μετά την επιτυχημένη δεύτερη έκδοση το 2016 που συγκέντρωσε πολλούς διεθνείς ειδικούς από το δημόσιο και ιδιωτικό εκπαιδευτικό τομέα, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 3η έκδοση του Διεθνούς Συμπόσιου για τις Προκλήσεις στην Απασχόληση Νέων (ISYEC’18) που θα διεξαχθεί από την 26η Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις του AGU (Abdullah Gül University) στην Καισάρεια της Τουρκίας.

Το ISYEC είναι το κορυφαίο διεθνές γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του κλάδου, σε εργαζόμενους σε θέματα νεολαίας, σε φορείς χάραξης πολιτικής για τη νεολαία, σε κοινωνικούς επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς αντιπροσώπους και ειδικούς γενικότερα, να συγκεντρώνουν, να μαθαίνουν για τις καλές πρακτικές και να εμπνέονται για την ανάπτυξη διατομεακών στρατηγικών για την απασχόληση και το μέλλον των νέων .

Το Διεθνές Συνέδριο διοργανώνεται με τη συνεργασία της Τουρκικής Εθνικής Υπηρεσίας (εξ ονόματος του Υπουργείου της ΕΕ της Τουρκίας), της Γαλλικής Εθνικής Υπηρεσίας, της Ιταλικής Εθνικής Υπηρεσίας, του SALTO-YOUTH Euromed και του Good Practices Resource Centre (Κέντρου Πόρων Καλών Πρακτικών εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) καθώς και του SALTO-YOUTH Participation.

Υποβάλετε την αίτησή σας για το ISYEC`18 ως :

Panelist: https://goo.gl/M4cWLJ
Workshop Leader: https://goo.gl/n6xedz

Για τους συμμετέχοντες θα χρησιμοποιηθεί η φόρμα αίτησης μέσω της ιστοσελίδας SALTO.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Τουρκίας στο 100%, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/international-symposium-on-youth-employment-challenges-isyec-3-rd-edition.7042/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2018.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr


Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο