Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Strategies for Digital Youth Work
12-16 Φεβρουαρίου 2018, Lappeenranta, Φινλανία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Eθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Φινλανδίας ανακοινώνουν ότι από 12 εως 16 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στη Φινλανδία, εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: “ Strategies for Digital Youth Work ”.

Στόχος του σεμιναρίου “Strategies for Digital Youth Work” είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιοποίηση διαμορφώνει τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεών της στην εργασία για τη νεολαία και στους νέους.

Το σεμινάριο στοχεύει να διερευνήσει πώς μπορεί να ωφεληθεί η εργασία για τους νέους από τα ψηφιακά μέσα και την τεχνολογία. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή εργασία για τη νεολαία μπορεί να συμπεριληφθεί στις στρατηγικές εργασίας των οργανώσεων για τη νεολαία, τόσο μέσω παραδειγμάτων καλών πρακτικών όσο και πρακτικών εργαλείων.

Μετά το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Φινλανδίας, ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + / Νεολαία στο 95%.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/strategies-for-digital-youth-work.6989/, το αργότερο μέχρι την 3η Δεκεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314450, υπεύθυνη επικοινωνίας Βάγια Παππά. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.


Επισυναπτόμενο Αρχείο:

Μετάβαση στο περιεχόμενο