Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
ROUTE 60+…stories that shaped a better Europe
17 Νοεμβρίου 2017 – 30 Απριλίου 2018 | Ιταλία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ιταλίας, ανακοινώνουν ότι στις 17 Νοεμβρίου 2017 – 30 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: “ ROUTE 60+…stories that shaped a better Europe”.

Το Route60+ αποτελεί ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα με στόχο να συλλέξει «Ιστορίες της Ευρώπης» οι οποίοι έχουν σχηματίσει και επανασχηματίσει μια καλύτερη Ευρώπη μέσω της συμμετοχής και της ενδυνάμωσης χιλιάδων νέων σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 6 μήνες και χωρίζεται σε διάφορες φάσεις.

To χρονοδιάγραμμα του σεμιναρίου:

Για τη δραστηριότητα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπολογίσουν 14 μέρες (συμπεριλαμβανομένων των ημερών ταξιδιού) για το σεμινάριο και την τελική δραστηριότητα συν τους 5 μήνες που θα χρειαστούν για προσωπική εργασία.

Οι στόχοι της δραστηριότητας είναι οι εξής:

Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν Youth workers, Εκπαιδευτές Νέων και επικεφαλής ομάδων νέων.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από τους διοργανωτές.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/route-60-stories-that-shaped-a-better-europe.6739/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Επισυναπτόμενα Αρχεία

Μετάβαση στο περιεχόμενο