Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
Sports Activities as a Tool for Empowering Social Inclusion
22 – 29 Οκτωβρίου 2017, Κύπρος

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Κύπρου και της Ιταλίας, ανακοινώνουν ότι στις 22 – 29 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κύπρο με τίτλο: “Sports Activities as a Tool for Empowering Social Inclusion”.

To σεμινάριο στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των ατόμων που εργάζονται με νέους που διατρέχουν κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού σχετικά με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αθλητισμός ως μέσο εκπαίδευσης για:

Οι επιμέρους στόχοι του σεμιναρίου είναι οι εξής:

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, επικεφαλής ομάδων νέων, διαχειριστές σχεδίων, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, μέντορες ΕΕΥ, εκπροσώπους ΜΚΟ, εκπαιδευτικά ιδρύματα, τοπικές αρχές ή δημόσιους φορείς που ασχολούνται με νέους με σωματικές αναπηρίες στο πλαίσιο της κοινωνικής εργασίας, της εκπαίδευσης και της νεολαίας.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ετών.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Κύπρου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/sports-activities-as-a-tool-for-empowering-social-inclusion.6541/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουλίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη, ηλεκτρονική διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο