Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
5-10 Νοεμβρίου 2017 | Μολίνα, Ισπανία

Queer it up! – including Sexual Orientation and Gender Identity and Expression in Youth Work Practice

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας, ανακοινώνουν ότι στις 5-10 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο: «Queer it up! – including Sexual Orientation and Gender Identity and Expression in Youth Work Practice » στη Μολίνα της Ισπανίας.

Το Queer it Up! αποτελεί ένα πολυμερές πενθήμερο σεμινάριο για άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της Νεολαίας (youth workers) με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να κατανοήσουν έννοιες όπως η σεξουαλική ταυτότητα (Sexual Identity) και η έκφραση των φύλων (Gender Expression). Το σεμινάριο θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ενισχύσουν δεξιότητες οι οποίες σχετίζονται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό σε συνάρτηση με πρακτικές που εφαρμόζονται στο youth work ώστε να καταπολεμηθούν συμπεριφορές και αντιδράσεις προκατάληψης και διακρίσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Νεολαίας (youth workers), εκπαιδευτές νέων, επικεφαλής ομάδων νέων, διαχειριστές σχεδίων ,μέντορες EVS και εκπαιδευτικούς από άλλους τομείς.

Σημειώνουμε ότι για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από τους διοργανωτές.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία του και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/queer-it-up-including-sexual-orientation-and-gender-identity-and-expression-in-youth-work-practice.6691/ . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, κα Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Επισυναπτόμενο έγγραφο: QueerItUp Timetable

Μετάβαση στο περιεχόμενο