Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
Eye Opener
22-27 Νοεμβρίου 2017 | Ρέικιαβικ, Ισλανδία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ισλανδίας, ανακοινώνουν ότι στις 22 – 27 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Ρέικιαβικ με τίτλο: “Eye Opener”.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση επιχορήγησης και να οργανώσουν ανταλλαγές νέων στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/τομέας Νεολαία. Στο σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν ομάδες οι οποίες θα αποτελούνται από 1 επικεφαλής ομάδας νέων και 1 ή 2 νέους, ηλικίας 15 έως 18 ετών.

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι:

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, καθώς και σε επικεφαλής ομάδων νέων.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Ισλανδίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/eye-opener.6648/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Επισυναπτόμενο Αρχείο: EYE Opener Introduction 2017

Μετάβαση στο περιεχόμενο