Σεμινάριο / Συνέδριο
“12th Economic Forum of Young Leaders”
5-7 Σεπτεμβρίου 2017 | Νόβι Σαζ, Πολωνία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/τομέας Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Πολωνίας, ανακοινώνουν ότι στις 5-7 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο/συνέδριο στην πόλη Νόβι Σαζ, στην Πολωνία, με τίτλο: “12th Economic Forum of Young Leaders”.

Το 12ο Οικονομικό Φόρουμ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς κοινωνικές και οικονομικές συναντήσεις νέων ηγετών. Ο βασικός στόχος είναι να ενισχυθεί η διατομεακή συνεργασία μεταξύ των νέων ηγετών και των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής που προέρχονται από χώρες του προγράμματος και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας.

300 νέοι ηγέτες από 43 χώρες θα συναντηθούν στην Πολωνία για δωδέκατη φορά για να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης. Οι συζητήσεις των νέων με εκπροσώπους της κοινωνικής, πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής στοχεύουν στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών για την Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων και των εργαστηρίων αναμένεται να αναπτυχθούν νέες ιδέες και οράματα καθώς και να ληφθούν αποφάσεις για την ανάληψη κοινών δράσεων, με στόχο την πρόκληση αλλαγής στο μέλλον. Το φόρουμ αποτελεί επίσης, ευκαιρία να αυξηθεί η ποιότητα και να βελτιωθεί η αναγνώριση της εργασίας στον τομέας της νεολαίας και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές στο πλαίσιο της ενασχόλησης με και για νέους.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις ακόλουθες θεματικές: την παγκόσμια ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, την οικονομική ανάπτυξη, τη νεανική επιχειρηματικότητα, τη διοίκηση επιχειρήσεων, την ηγεσία και το ρόλο της νεολαίας στο σύγχρονο κόσμο.

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/12th-economic-forum-of-young-leaders.6551/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 18 Ιουνίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο