Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
EVS Newcomers Contact making Seminar
25-30 Αυγούστου 2017 | Molina,Μάλαγα Ισπανία

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας, ανακοινώνουν ότι στις 25-30 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Molina με τίτλο: “ EVS Newcomers Contact making Seminar”.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους πιστοποιημένους φορείς EVS τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να δικτυωθούν και να αναπτύξουν μελλοντικές συνεργασίες όπως επίσης να ανταλλάξουν συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση EVS προγραμμάτων. Η εν λόγω δραστηριότητα απευθύνεται κυρίως σε νέους πιστοποιημένους φορείς. Ωστόσο, μπορούν να συμμετέχουν και φορείς με μεγαλύτερη εμπειρία οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν το δίκτυό τους.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι να αποτελέσει σημείο συνάντησης και σύμπραξης μεταξύ των πιστοποιημένων φορέων EVS και να ενισχυθεί την ποιότητα των EVS προγραμμάτων.

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε youth workers οι οποίοι είναι υπεύθυνοι προγραμμάτων EVS σε πιστοποιημένους φορείς, μεντορες EVS και εκπροσώπους πιστοποιημένων φορέων EVS.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/evs-newcomers-contact-making-seminar.6523/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 02 Ιουλίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, κα Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο