Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Η Ευρώπη μέσα από τα μάτια των νέων”,

Erasmus+/Youth και Δίκτυο Eurodesk

diogonismos photo

 

Γιορτάζουμε την Ημέρα της Ευρώπης με έναν διαγωνισμό φωτογραφίας και σας καλούμε να μας στείλετε φωτογραφίες στις οποίες θα απεικονίζετε την Ευρώπη μέσα από τα δικά σας μάτια.

Παρακαλούμε να στείλετε τις φωτογραφίες σας στα email: erasmusplus-youth@inedivim.gr και eurodesk@inedivim.gr με θέμα: “Ημέρα της Ευρώπης”, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16/05/2017 στις 15.00.

Στο email θα πρέπει να αναγράφετε τον τίτλο της φωτογραφίας σας και το όνομα του profile σας στο Facebook. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του event και θα τεθούν σε ψηφοφορία μέχρι την Τρίτη 23/05/2017 στις 15.00. Οι 3 (τρεις) φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα είναι οι νικητήριες και οι δημιουργοί τους θα λάβουν δωρεάν από 1 (μια) Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Επιπλέον, οι νικητήριες φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν σε ημερολόγιο το οποίο θα εκδώσει η Εθνική Μονάδα Συντονισμού. Για τον λόγο αυτό, οι φωτογραφίες θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις: 3508*4961 pixels (πορτραίτο) ή 4961*3508 pixels (τοπίο), Χρώματα: CMYK, Ανάλυση: 300dpi, Μορφή: PDF ή JPG ή PNG, Μέγεθος: max 10MB.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να συνοδεύουν τη φωτογραφία τους με μια υπεύθυνη δήλωση όπου να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας και να δηλώνουν ότι το σχέδιο τους αποτελεί πρωτότυπο έργο τέχνης και ότι αποδέχονται ότι ο διαγωνισμός και τα συνοδευτικά υλικά αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο