Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
“BiTriMulti (BTM)”, Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
09-13 Οκτωβρίου 2017| Νορβηγία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από τις 09 έως 13 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στη Νορβηγία εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον τίτλο “ΒΤΜ- Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges” . Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Νορβηγίας.

Στόχος του BTM είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες youth workers να την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους πάνω στη δημιουργία ποιοτικών σχεδίων Ανταλλαγών Νέων στο πλαίσιο του Erasmus+/ Youth˙ ιδιαίτερα σε όσους δεν διαθέτουν εμπειρία στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Στο σεμινάριο αυτό καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων νεολαίας/υπεύθυνοι ομάδων νέων που ασχολούνται άμεσα με προγράμματα για νέους, με στόχο την εκπαίδευσή τους στον τρόπο υλοποίησης προγραμμάτων Ανταλλαγών Νέων του Προγράμματος Erasmus+/ Νεολαία, για υλοποίηση προγραμμάτων στο μέλλον.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus +/τομέας Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Νορβηγίας.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να βρουν περαιτέρω πληροφορίες και να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/bitrimulti-btm-multilateral-training-course-for-newcomers-in-youth-exchanges.6520/ το αργότερο μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314450, Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο