Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
iNFLuence+ : To make an influence supporting life skills with non-formal learning training course
13-18 Μαΐου 2017| Τουρκία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Τουρκίας, ανακοινώνουν ότι στις 13-18 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: “iNFLuence+ : To make an influence supporting life skills with non-formal learning training course”.

Το εν λόγω σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία μη τυπικής μάθησης και να υιοθετήσουν νέες αποτελεσματικές μεθόδους σχετικά με την ενδυνάμωση των νέων.

Στο εν λόγω σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέες μεθόδους και εργαλεία σχετικά με τη συναισθηματική νοημοσύνη, τη διαχείριση του άγχους, τη δυναμική των ομάδων τα οποία θα μπορέσουν να θέσουν σε εφαρμογή στην καθημερινή τους ενασχόληση με τους νέους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν μεταξύ τους εμπειρίες τους από την καθημερινή τους εργασία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (youth workers), σε επικεφαλής ομάδων νέων (youth leaders) οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με νέες μεθόδους εμψύχωσης των νέων.

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων των συμμετεχόντων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Τουρκίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/influence-to-make-an-influence-supporting-life-skills-with-non-formal-learning-training-course.6308/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 06 Απριλίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Μετάβαση στο περιεχόμενο