Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
TOF – Training of Facilitators of Erasmus+ Youth
15-23 Μαΐου 2017 | Μολίνα (Μάλαγα), Ισπανία
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας, ανακοινώνουν ότι στις 15-23 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Μολίνα με τίτλο: “Training of Facilitators of Erasmus+ Youth” (2η έκδοση).

Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι να αυξηθεί η ποιότητα εργασίας των εμψυχωτών (facilitators) σε όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του Erasmus + για τον τομέα της Νεολαίας, παρέχοντας στους συμμετέχοντες βασικές δεξιότητες σχετικά με αυτή τη διαδικασία για την καλύτερη λειτουργία των ομάδων.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 9 ημέρες συμπεριλαμβανομένων των ημερών ταξιδίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, οι συμμετέχοντες θα εργαστούν πάνω στο περιεχόμενο της έννοιας του facilitation

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους στο τομέα της Νεολαίας, Συντονιστές και Επικεφαλής ομάδων, εργαζόμενους στο τομέα της Νεολαίας (που να δραστηριοποιούνται στον τομέα του εθελοντισμού ) οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία στο facilitation αλλά διαθέτουν εμπειρία στο Erasmus+/ Youth.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/tof-training-of-facilitators-of-erasmus-youth.6299/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 26 Μαρτίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο