Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
“APPETISER – An introduction on how to use the ‘Erasmus+ Youth in Action’ Programme for international youth work”
16 – 20 Μαΐου 2017, Τσεχία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ανακοινώνει ότι από 16 έως 20 Μαΐου 2017, η Εθνική Υπηρεσία της Τσεχίας σε συνεργασία με το SALTO T&C RC διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Τσεχία με τίτλο “APPETISER – an introduction on how to use Erasmus + Youth in Action Programme for International Youth Work”.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να έρθουν οι συμμετέχοντες σε μια πρώτη επαφή με την έννοια της διεθνούς εργασίας στον τομέα της νεολαίας και να κινητοποιηθούν για να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+/τομέας Νεολαία.

Ο στόχος αυτός συνοψίζει ολόκληρη την ιδέα του σεμιναρίου, να δοθεί δηλαδή στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να γνωρίσουν τι σημαίνει να εργάζονται με νέους ανθρώπους σε διεθνές περιβάλλον καθώς και να διερευνήσουν το πλεονέκτημα του “διεθνούς χαρακτήρα” στα προγράμματά τους.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, επικεφαλής ομάδων νέων και διαχειριστές σχεδίων που:

 

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

 

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Τσεχίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/appetiser-an-introduction-on-how-to-use-the-erasmus-youth-in-action-programme-for-international-youth-work.6281/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 19 Μαρτίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη, ηλεκτρονική διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

 

 

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Μετάβαση στο περιεχόμενο