Εκπαιδευτικό Σεμινάριο TIC TAC
15-21 Μαΐου 2017, Ρουμανία
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ανακοινώνει ότι στις 15-21 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Ρουμανία, με τίτλο: «TIC TAC- Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activities under Erasmus+ Youth in Action». Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ρουμανίας.

Το TicTac απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (youth workers) είτε εθελοντικά είτε επαγγελματικά καθώς και σε αρχηγούς ομάδων νέων (youth leaders) που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν στρατηγικές σε τοπικό επίπεδο, εκμεταλλευόμενοι διεθνείς συνεργασίες. Στόχος του σεμιναρίου είναι να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ποιοτικά προγράμματα, στο πλαίσιο του Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία.

Γενικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων των συμμετεχόντων στην υλοποίηση σχεδίων στο πλαίσιο του Erasmus+: Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, όπως τα υποστηρικτικά μέτρα στην μακροπρόθεσμη στρατηγική ενός οργανισμού.

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, σε αρχηγούς ομάδων νέων και διαχειριστές σχεδίων οι οποίοι:

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Ρουμανίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/tictac-multilateral-training-course-to-support-quality-in-youth-worker-mobility-activities-under-erasmus-youth-in-action.6263/.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Μετάβαση στο περιεχόμενο