Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
“Perfect crime – training course for more inclusive youth exchange projects!”
3-9 Μαρτίου 2017, Kegums, ξενώνας “Puduri”, Λετονία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου στις 3-9 Μαρτίου 2017, στην πόλη Kegums από την Εθνική Υπηρεσία της Λετονίας με τίτλο “ Perfect crime – training course for more inclusive youth exchange projects!”.

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι οι παρακάτω:

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε μια μυστηριώδη προσομοίωση της διάπραξης/επίλυσης ενός «τέλειου εγκλήματος» μέσω της οποίας θα επιτύχουν τους ανωτέρω στόχους του σεμιναρίου, θα δημιουργήσουν συμπράξεις και θα αναπτύξουν τις ιδέες τους για μελλοντικά σχέδια.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετέχουν ομάδες οι οποίες θα αποτελούνται από δυο (2) άτομα, 1 νέο/νέα ηλικίας 15-18 ετών και 1 εκπρόσωπο από οργανισμό/οργάνωση άνω των 18 ετών οι οποίοι, μετά το τέλος του σεμιναρίου θα συνεργαστούν για την δημιουργία σχεδίου. Προσοχή! Η αίτηση συμμετοχής και των δύο ατόμων θα είναι κοινή.

Αναφορικά με τα άτομα με ειδικές ανάγκες τα οποία θα υποβάλλουν αίτηση, θα δοθεί προτεραιότητα και οι διοργανωτές θα επιληφθούν για όλες τις ανάγκες οι οποίες θα προκύψουν από τη συμμετοχή τους (προσωπική υποστήριξη, νοηματική γλώσσα, προσβασιμότητα σε δωμάτια, μέσα μεταφοράς κτλ).Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί σε ομάδες οι οποίες έχουν εμπειρία σε θέματα ένταξης και στο Πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Λετονίας στο 100%, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να βρουν περαιτέρω πληροφορίες και να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/perfect-crime-training-course-for-more-inclusive-youth-exchange-projects.6229/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314450, Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο