Εκπαιδευτικό σεμινάριο
TYE – Tools for Youth Exchanges
6-12 Μαρτίου 2017, Virrat, Φινλανδία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/τομέας Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Φινλανδίας, ανακοινώνουν ότι στις 6-12 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Virrat, με τίτλο: “ TYE – Tools for Youth Exchanges”.

Γενικός στόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνήσουν, να μοιραστούν και προσαρμόσουν τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επικεφαλής ομάδων νέων και τα άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, για να βελτιώσουν τα σχέδια Ανταλλαγών Νέων που υλοποιούν.

Οι επιμέρους στόχοι του σεμιναρίου είναι:

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (youth workers), σε επικεφαλής ομάδων νέων (youth leaders) και σε όσους έχουν υλοποιήσει ή συμμετάσχει σε ανταλλαγές ή έχουν υποβάλλει αίτηση στην Εθνική Υπηρεσία της χώρας τους.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus +/τομέας Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Φινλανδίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/tye-tools-for-youth-exchanges.6230/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

 

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο