Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
The plus of Erasmus plus: ideas matching and project management in the youth field
17-23 Απριλίου 2017 | Oviedo, Asturias, Ισπανία

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας, ανακοινώνουν ότι στις 17-23 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην πόλη Oviedo με τίτλο: “ The plus of Erasmus plus: ideas matching and project management in the youth field ”.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει μια συνολική εικόνα των διαφόρων δυνατοτήτων που προσφέρει το Πρόγραμμα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας δίνοντας έμφαση στη φιλοσοφία, τη δομή και τα χαρακτηριστικά των Βασικών Δράσεων και των αντίστοιχων δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτών των Δράσεων.

Στόχοι του σεμιναρίου:

Περιεχόμενα του σεμιναρίου:

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε νέους, οργανώσεις νέων και λοιπούς επιλέξιμους συμμετέχοντες οργανισμούς οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία στο Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα των προγραμμάτων που σχεδιάζουν και υλοποιούν στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Το σεμινάριο θα βασιστεί σε μεθόδους της μη τυπικής μάθησης και θα περιέχει θεωρητικές και πρακτικές ενότητες και ανταλλαγή εμπειριών των συμμετεχόντων.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, σε διαδραστικές ενότητες, εργαστήρια, ομαδικές εργασίες, προσομοιώσεις, case studies και στρογγυλές τράπεζες. Επιπλέον, θα υπάρχει peer-to-peer υποστήριξη και καθοδήγηση για το σχεδιασμό μελλοντικών προγραμμάτων.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία καλύπτει το 95% των μετακινήσεων, ενώ το κόστος διαμονής και διατροφής καλύπτεται από την Εθνική Υπηρεσία της Ισπανίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/the-plus-of-erasmus-plus-ideas-matching-and-project-management-in-the-youth-field.6231/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314450, κα Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr.

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο