Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Step into Strategic Partnerships – 2nd edition
12 – 18 Δεκεμβρίου 2016, Αθήνα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Γερμανίας, ανακοινώνουν ότι στις 12 – 18 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα με τίτλο: “Step into Strategic Partnerships”.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που αποσκοπεί στην υποστήριξη μελλοντικών αιτούντων στα πρώτα βήματά τους στην υλοποίηση σχεδίων στρατηγικών συμπράξεων μεσαίας και μεγάλης κλίμακας στον τομέα της νεολαίας.

Στο εν λόγω σεμινάριο θα δοθεί έμφαση στην παροχή μιας εις βάθους κατανόησης σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που παρέχει το Πρόγραμμα Erasmus+/τομέας Νεολαία για την ανάπτυξη διεθνών σχεδίων στρατηγικών συμπράξεων. Οι στρατηγικές συμπράξεις δίνουν τη δυνατότητα για ανάπτυξη βιώσιμης διεθνούς συνεργασίας και καινοτομίας στον τομέα της νεολαίας στο πλαίσιο του Erasmus +.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να:

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν στο 100%, ενώ η μετακίνηση των συμμετεχόντων σε ποσοστό 95%, από την Ελληνική Εθνική Μονάδα Συντονισμού.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/step-into-strategic-partnerships-2nd-edition.6094/. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2131314460, Νόρα Τσιριγώτη, ηλεκτρονική διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο