Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ελλάδα
“BiTriMulti (BTM)”, Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges
15-19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από τις 15 έως 19 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον τίτλο “ΒΤΜ- Multilateral Training Course for newcomers in youth exchanges” . Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Μονάδα Συντονισμού.

Στόχος του BTM είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες youth workers να την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους πάνω στη δημιουργία ποιοτικών σχεδίων Ανταλλαγών Νέων στο πλαίσιο του Erasmus+/ Youth˙ ιδιαίτερα σε όσους δεν διαθέτουν εμπειρία στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Στο σεμινάριο αυτό καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων νεολαίας/υπεύθυνοι ομάδων νέων που ασχολούνται άμεσα με προγράμματα για νέους, με στόχο την εκπαίδευσή τους στον τρόπο υλοποίησης προγραμμάτων Ανταλλαγών Νέων του Προγράμματος Erasmus+/ Νεολαία, για υλοποίηση προγραμμάτων στο μέλλον.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν στο 100%, ενώ η μετακίνηση των συμμετεχόντων στο 95%. Τα ανωτέρω έξοδα καλύπτονται από την Ελληνική Εθνική Μονάδα Συντονισμού.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να βρουν περαιτέρω πληροφορίες και να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/bitrimulti-btm-multilateral-training-course-for-newcomers-in-youth-exchanges.6072/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314450, Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο