Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Oυγγαρία
“APPETISER”, an introduction on how to use «Erasmus + Youth in Action» Programme for International Youth Work
5-9 Δεκέμβριου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ανακοινώνει ότι από 5 έως 9 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία με τίτλο “APPETISER – an introduction on how to use Erasmus + Youth in Action Programme for International Youth Work”.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτυχθούν οι έννοιες της μη τυπικής μάθησης και της διεθνούς συνεργασίας, να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες την πρώτη τους διαπολιτισμική εμπειρία σε σχέδια νεολαίας, να διερευνήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχει το Πρόγραμμα Erasmus+ για την υποστήριξη δραστηριοτήτων νεολαίας σε διεθνές επίπεδο και να αναλύσουν παραδείγματα ποιοτικών σχεδίων για τη νεολαία, ώστε οι φορείς να αποκτήσουν εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ε.Ε Erasmus + στον τομέα της Νεολαίας και να μπορέσουν να υλοποιήσουν δράσεις στο πλαίσιο του.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (youth workers), συνοδούς νέων (youth leaders) και διαχειριστές σχεδίων νεολαίας (project managers) μέλη οργανώσεων νεολαίας, οι οποίοι έχουν ελάχιστη εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ε.Ε. «Erasmus + στον τομέα της Νεολαίας».

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Ουγγαρίας στο 100%, ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί κατά 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να βρουν περαιτέρω πληροφορίες και να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/appetiser-an-introduction-on-how-to-use-the-erasmus-youth-in-action-programme-for-international-youth-work.5805/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314460, Νόρα Τσιριγώτη. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο