Εκπαιδευτικό Σεμινάριο SOHO – European Training Course for EVS Support People
3-7 Νοεμβρίου 2016, Πορτογαλία΄
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η Eθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι στις 3-7 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία, σε συνεργασία με το SALTO T&C της Ε.Ε. εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Προγράμματος της Ε.Ε Erasmus +, υπό τον τίτλο: “SOHO- European Training Course for EVS Support People”.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο SOHO στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS), μέσω της ανάπτυξης των δεξιοτήτων των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτά τα προγράμματα.

Στόχος του SOHO είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα την έννοια του EVS το ρόλο και τα καθήκοντα του μέντορα και να αναπτύξουν διακρατικές συνεργασίες.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν αποκλειστικά εκπρόσωποι οργανισμών νεολαίας, οι οποίοι εργάζονται με νέους εθελοντές ως μέντορες ή συντονιστές στο πλαίσιο οργανώσεων φιλοξενίας και αποστολής της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS).

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Πορτογαλίας, ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + / Νεολαία στο 95%.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/soho-european-training-course-for-evs-support-people.5761/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314450, υπεύθυνη επικοινωνίας κα Νατάσα Δεδούση. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο