Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη
Φινλανδία
BiTriMulti
19-23 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 19 Σεπτεμβρίου 2016 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στη Φινλανδία εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο ΒΤΜ.

Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Φινλανδίας.

Στο σεμινάριο αυτό καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων νεολαίας/υπεύθυνοι ομάδων νέων που ασχολούνται άμεσα με προγράμματα για νέους, με στόχο την εκπαίδευσή τους στον τρόπο υλοποίησης προγραμμάτων Ανταλλαγών Νέων του Προγράμματος Erasmus+/ Νεολαία, για υλοποίηση προγραμμάτων στο μέλλον.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο Πρόγραμμα Erasmus+/ Νεολαία και ιδιαίτερα στις Ανταλλαγές Νέων και στο νέο Πρόγραμμα Erasmus +.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξει και να βελτιώσει τις δεξιότητες αυτών που ασχολούνται με τους νέους αναφορικά με την κατάρτιση για την υλοποίηση ενός προγράμματος ανταλλαγής. Παράλληλα, στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν πιθανούς εταίρους από άλλες χώρες και να παράσχει πληροφορίες για τις δυνατότητες που προσφέρει το Πρόγραμμα Erasmus+/ Νεολαία.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπροσώπους φορέων.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο καλύπτεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, το 95% των μετακινήσεων. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Φινλανδίας.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/bitrimulti-btm-multilateral-training-course-for-newcomers-in-youth-exchanges.5657/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314450 Νατάσα Δεδούση  Ηλεκτρονική Διεύθυνση: tcaseminars@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο