Λίγα Λόγια για εμένα:

Είμαι Κοινωνική Λειτουργός (ΑΤΕΙ Πάτρας-Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας) με Μεταπτυχιακό στην Έρευνα Εφαρμοσμένη στην Ανάπτυξη Καινοτόμων Τοπικών και Περιφερειακών Πολιτικών και την Κοινωνική Συνοχή (Πανεπιστήμιο Αιγαίου-Τμήμα Κοινωνικολογίας). Είμαι κάτοχος του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ) καθώς και του Διπλώματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΑΣΠΑΙΤΕ). Επίσης, κατέχω το Certificate of Proficiency in English (Cambridge & Michigan), το ECDL Core Certificate και έχω παρακολουθήσει το διετές πρόγραμμα «Advanced Diploma in TESOL». Γνωρίζω SPSS και σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille. Είμαι εκπαιδεύτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Μαγνησίας καθώς και του Erasmus+ και έχω συμμετάσχει σε Youth Exchange στη Σλοβενία και σε TCA στην Πορτογαλία.
Εργάζομαι ως αναπληρώτρια κοινωνική λειτουργός σε ειδικό δημοτικό σχολείο. Έχω, επίσης, εργαστεί στο Κέντρο Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Μαγνησίας, στον Τομέα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμυρού και στη ΜΚΟ PRAKSIS στο πρόγραμμα «ΣΤΕΓΗ» που αφορούσε την προσωρινή φιλοξενία και ψυχοκοινωνική στήριξη αιτούντων άσυλο. Επίσης, έχω υπάρξει εκπαιδεύτρια στη Σχολή Γονέων Μαγνησίας και στο πρόγραμμα «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους» που αφορούσε τη διαχείριση κρίσεων. Έχω πραγματοποήσει πρακτική άσκηση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και έχω δουλέψει εθελοντικά στη ΜΚΟ PRAKSIS και στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος.
Έχω κάνει δημοσιεύσεις σχετικά με τους παράγοντες που οδηγούν σε μια δικαστική πλάνη και έχω ερευνήσει το φαινόμενο της παθολογικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια καθώς και το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Τέλος, έχω παρακολουθήσει πολλά διαδικτυακά σεμινάρια πάνω σε θέματα που αφορούν τις κοινωνικές επιστήμες.
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά
Τομείς Εξειδίκευσης: Eυπαθείς ομάδες

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: ppdmar@yahoo.gr
Τηλέφωνο:
Linkedin Profile:
Μετάβαση στο περιεχόμενο