Λίγα Λόγια για εμένα:

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2003), έχω μεταπτυχιακό στην “Ψυχολογία του Σώματος και της Ψυχαναλυτική Ανθρωπολογία” (“Psychologie du Corps et Antrhropologie Psychanalytique”) – Université Paris 7 (2006) και μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2014).

Εργάζομαι ως Διαχειρίστρια του Προγράμματος Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Κοινωνική Παιδεία» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εργάζομαι επίσης, ως ψυχολόγος σε ιδιωτική βάση και ως εκπαιδεύτρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + και άλλων προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης.

Διαθέτω περισσότερο από 600 ώρες εμπειρίας στην μη-τυπική εκπαίδευση στην Ελλάδα έχοντας σχεδιάσει και υλοποιήσει διάφορα προγράμματα κατάρτισης, κυρίως σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τη δημοκρατία, την ιδιότητα του πολίτη, κλπ, για το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά
Τομείς Εξειδίκευσης:  Διαπολιτισμικότητα, Κοινωνική ένταξη, Διαφορετικότητα, Κοινωνία ίσων ευκαιριών και Ιδιότητα Ευρωπαίου πολίτη

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Email: markopoulou.elpida@yahoo.com
Τηλέφωνο:
Linkedin Profile: Markopoulou Elpida
Μετάβαση στο περιεχόμενο