Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Νορβηγία
BiTriMulti
21 – 25 Οκτωβρίου 2015

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία ανακοινώνει ότι από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στη Νορβηγία εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο ΒΤΜ.

Αρμόδιος φορέας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το SALTO TRAINING AND COOPERATION R.C σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία της Νορβηγίας.

Στο σεμινάριο αυτό καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων νεολαίας/υπεύθυνοι ομάδων νέων που ασχολούνται άμεσα με προγράμματα για νέους, με στόχο την εκπαίδευσή τους στον τρόπο υλοποίησης προγραμμάτων Ανταλλαγών Νέων του Προγράμματος Erasmus+/ Νεολαία, για υλοποίηση προγραμμάτων στο μέλλον.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο Πρόγραμμα Erasmus+/ Νεολαία και ιδιαίτερα στις Ανταλλαγές Νέων και στο νέο Πρόγραμμα Erasmus +.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξει και να βελτιώσει τις δεξιότητες αυτών που ασχολούνται με τους νέους αναφορικά με την κατάρτιση για την υλοποίηση ενός προγράμματος ανταλλαγής. Παράλληλα, στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν πιθανούς εταίρους από άλλες χώρες και να παράσχει πληροφορίες για τις δυνατότητες που προσφέρει το Πρόγραμμα Erasmus+/ Νεολαία.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπροσώπους φορέων.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο καλύπτεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, το 95% των μετακινήσεων. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Νορβηγίας.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/bitrimulti-btm-multilateral-training-course-for-newcomers-in-youth-exchanges.4920/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 213 1314453 Μαρία Κολοκύθα Ηλεκτρονική Διεύθυνση: kolokytha.m@inedivim.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο